Algemene Voorwaarden opstellen - Goedkopejurist.nl

Algemene Voorwaarden opstellen, controleren of updaten

Algemene Voorwaarden

Als ondernemer wilt u veilig zakendoen: dit start met een goede contractenbasis. Algemene voorwaarden opstellen, algemene voorwaarden controleren en algemene voorwaarden updaten is belangrijk als u onderneemt; u kunt hierin bepaalde rechten en verplichtingen opnemen of juist uitsluiten. Zonder algemene voorwaarden loopt u als ondernemer onnodige risico’ s. Veilig en vakkundig algemene voorwaarden opstellen, algemene voorwaarden controleren en algemene voorwaarden updaten; het team van Goedkopejurist.nl houdt zich hier dagelijks mee bezig.

Eerst even contact

Wat wij voor u gaan doen

 • Wij stellen uw Algemene Voorwaarden volledig op maat op
 • Afgestemd op uw branch en situatie
 • U kunt veilig zaken doen

Bestel direct het juridische product dat u nodig heeft!

Algemene Voorwaarden laten controleren en updaten

299Eenmalig

Uw algemene voorwaarden gecontroleerd én aangepast

 • Aan de hand van een op maat gemaakte vragenlijst
 • Door een deskundig jurist
 • Inclusief gratis telefonische revisieronde

  Particulieren en ondernemers beoordelen onze dienstverlening met een
  8,9

  Waarom Algemene Voorwaarden?

  Het is van groot belang om uw algemene voorwaarden op maat te laten opstellen, alleen zo kunt u er zeker van zijn zaken te doen op de manier die u voor ogen staat; algemene voorwaarden zijn immers in beginsel bindend voor de wederpartij, mits ze op de juiste manier gebruikt worden (‘terhandgesteld’ worden). De wederpartij moet van uw algemene voorwaarden kennis hebben kunnen nemen. Gaat u vooral niet zelf knippen en plakken via Google in uw algemene voorwaarden, maar laat het opstellen aan een specialist over. U wilt toch niet dat uw algemene voorwaarden door de rechter van tafel worden geveegd, omdat ze in strijd zijn met de ‘zwarte’ of ‘grijze’ lijst? Bepaalde bepalingen in algemene voorwaarden worden voor consumenten geacht onredelijk en dus ongeldig te zijn of te kunnen zijn (afhankelijk van de omstandigheden van het geval).

  Algemene voorwaarden controleren en updaten

  De wet verandert regelmatig en het is van belang dat uw algemene voorwaarden up to date blijven; laat uw algemene voorwaarden daarom controleren of updaten op regelmatige basis. Wij kunnen u dit uit handen nemen; u bestelt het product en stuurt ons uw huidige algemene voorwaarden toe. Wij zullen dan binnen tien werkdagen uw algemene voorwaarden controleren en / of updaten, afhankelijk van het gekozen product! Neem voor meer informatie contact met ons op.