Juridisch advies - Goedkopejurist.nl

Juridisch advies nodig? Advocaat - Jurist - Juridisch advies

Heeft u een advocaat nodig? Bij een juridisch geschil kunnen de WO-geschoolde juristen van Goedkopejurist.nl u vaak net zo goed bijstaan als een advocaat. Net als een advocaat kunnen wij voor u op alle rechtsgebieden adviseren, onderhandelen en procederen. Voor particulieren en ondernemers. Veilig, vakkundig, voordelig!

In arbeidszaken (conflict werkgever), bestuursrechtzaken (onder meer belastingdienst bezwaar en beroep) en huurrechtzaken (conflict verhuurder) kunnen wij altijd procederen.  Indien u zich afvraagt of uw belang door ons in de rechtszaal kan worden verdedigd, neem dan contact met ons op. Wij behandelen arbeidsrechtzaken voor werknemers (dreigend ontslag, arbeidsconflict) en werkgevers (neem contact op voor meer informatie), huurrechtzaken (conflict verhuurder, huurtoeslag belastingdienst), bestuursrechtzaken (bezwaar en beroep), consumentenrechtzaken (aankopen en geld), contractenrecht (algemene voorwaarden opstellen en contract opstellen), intellectueel eigendomsrecht (inbreuk merkrecht) en ondernemingsrecht (ondernemingsrecht). Veilig, Vakkundig, Voordelig. Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat!

Eerst even contact

Wat wij voor u gaan doen

  • Wij gaan uw belangen behartigen gericht op uw specifieke situatie
  • Nadat u het juiste product heeft gekozen neemt onze jurist binnen een werkdag contact met u op
  • Wilt u eerst meer informatie, neem dan contact met ons op

Bestel direct het juridische product dat u nodig heeft!

Brief opstellen (ingebrekestelling)

150Eenmalig

De wederpartij aanschrijven en uw standpunt uiteenzetten

Na beoordeling rechtspositie
Brief opstellen en versturen
Herinneringsbrief opstellen en versturen

Onderhandelen met de wederpartij

595Eenmalig

Schriftelijk en telefonisch onderhandelen en afspraken vastleggen

Brief opstellen en versturen
Herinneringsbrief opstellen en versturen
Uw jurist onderhandelt telefonisch voor u
Uw jurist onderhandelt schriftelijk voor u
Uw jurist bespreekt met u de resultaten van
de onderhandelingen en legt afspraken met u vast

Procederen bij de kantonrechter

995Eenmalig

Als het echt niet anders kan

Brief opstellen en versturen
Opstellen dagvaarding
Uw jurist vertegenwoordigt u op de zitting en verdedigt de dagvaarding
Uw jurist bespreekt het vonnis met u
Aanhangig maken geschil
Uw jurist bespreekt met u de uitspraak en gaat eventueel in hoger beroep

Particulieren en ondernemers beoordelen onze dienstverlening met een 8,9

In arbeidszaken (conflict werkgever), bestuursrechtzaken (onder meer belastingdienst bezwaar en beroep) en huurrechtzaken (conflict verhuurder) kunnen wij altijd procederen. Daarnaast kunnen wij bij de kantonrechter voor u procederen als uw belang maximaal €25.000,- is, of als uw belang van onbepaalde waarde is maar duidelijk aantoonbaar niet hoger is dan €25.000,-. Voor consumentenkredieten ligt deze grens op €40.000,-. Indien u zich afvraagt of uw belang door ons in de rechtszaal kan worden verdedigd, neem dan contact met ons op. Wij behandelen arbeidsrechtzaken voor werknemers (dreigend ontslag, arbeidsconflict) en werkgevers (neem contact op voor meer informatie), huurrechtzaken (conflict verhuurder, huurtoeslag belastingdienst), bestuursrechtzaken (bezwaar en beroep), consumentenrechtzaken (aankopen en geld), contractenrecht (algemene voorwaarden opstellen en contract opstellen), intellectueel eigendomsrecht (inbreuk merkrecht) en ondernemingsrecht (ondernemingsrecht). Veilig, Vakkundig, Voordelig. Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat!