Over Goedkopejurist.nl

Goedkopejurist.nl is een juridisch advieskantoor, gericht op de zakelijke en particuliere markt.

Voor deskundige rechtshulp op basis van een vaste prijs ben je bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op MKB-ondernemers en particulieren. Zowel startende als gevestigde ondernemers zijn bij ons welkom!

Onze juristen staan je zowel in als buiten de rechtszaal bij met raad en daad. Wij adviseren, onderhandelen en procederen.

Veilig, Vakkundig, Voordelig

Veilig: Jouw communicatie met ons verloopt via een beveiligde SSL-verbinding. Op deze wijze worden je gegevens versleuteld verzonden en zijn ze beveiligd. Producten kun je bestellen en afrekenen via iDEAL, of betalen in termijnen.

Vakkundig: Onze juristen zijn afgestudeerd aan de universiteit en moeten elk jaar voldoen aan permanente educatie verplichten.

Voordelig: Door een efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij onze diensten en producten voordelig aanbieden. Wij bieden kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Goedkopejurist.nl denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Wij willen het jou als klant makkelijk maken. Daarom hebben wij diensten en producten ontwikkeld die op maat worden aangeboden. Je kunt onze producten online, per e-mail of telefonisch bestellen en via IDEAL betalen. Als je vooraf meer informatie wilt dan kan dat natuurlijk. Je bent zo altijd verzekerd van uitstekende service voor een goede prijs. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan!

Aangesloten bij

Werkwijze en tarieven

Algemeen

Goedkopejurist.nl werkt op basis van een vaste prijs per product, dienst of pakket. In geval van meerwerk of op aanvraag kan dienstverlening tegen ons uurtarief van € 150 per uur worden afgenomen. Onze prijzen zijn inclusief btw, tenzij jij als klant handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf (ondernemer) en de btw verrekend kan worden. Dan is de prijs gewoon exclusief btw.

Hieronder vind je een verdere uitleg over onze werkwijze en tarieven.

Werkwijze aanvraag product of pakket

Wat onze dienstverlening betreft zijn er een aantal mogelijkheden: als je een document zoals een contract of  een pakket wilt bestellen (bijvoorbeeld het beoordelen, opstellen of aanpassen van een contract of algemene voorwaarden), kun je op de betreffende pagina’s een bestelling doen of meer informatie opvragen.

Wij hanteren ten aanzien van het opstellen en beoordelen van documenten drie mogelijkheden: (i) het beoordelen van een door jou toegestuurd contract (€ 395,-), (ii) het opstellen van een contract waarbij in samenspraak met jou wordt bepaald welke inhoud belangrijk is en wordt opgenomen (€ 495,-) of (iii) het controleren en aanpassen van een door jou aangeleverd contract (€ 595,-).

Bestellen kun je zowel online, per e-mail (info@goedkopejurist.nl) of telefonisch doen.  Als je eerst nog meer informatie over onze diensten en producten wilt krijgen, kan dat natuurlijk ook online, per e-mail of telefonisch.

Je kunt jouw bestelling direct betalen via onze beveiligde omgeving op de website, waarna wij die zo snel mogelijk bevestigen en voor je aan de slag gaan. Betaling in twee termijnen is op aanvraag mogelijk.

  1. Aanvraag en betaling Nadat je een aanvraag voor informatie of een bestelling en betaling (iDEAL) hebt gedaan, neemt een van onze juristen zo snel mogelijk contact met je op om de aanvraag of bestelling te bevestigen. In het geval van het controleren of controleren en aanpassen kun je jou documenten direct uploaden.
  2. Opvragen informatie – De jurist zal je vragen om een vragenlijst in te vullen en relevante informatie toe te sturen, bijvoorbeeld als wij een contract moeten opstellen, beoordelen of aanpassen.
  3. Toezenden informatie – Je weet nu wat jouw jurist nodig heeft. Het is belangrijk dat je de gevraagde informatie zo snel mogelijk opstuurt, het liefst per e-mail.
  4. Opstellen concept – Als de gevraagde informatie is ontvangen, stelt de jurist binnen vijf werkdagen een concept op dat hij ter beoordeling zal voorleggen.
  5. Revisieronde en definitieve versie – Eventueel doorgegeven aanpassingen worden in het concept verwerkt, waarna het definitieve contract aan je wordt opgeleverd. Nu kun jij aan de slag!

 

Werkwijze aanvraag beoordeling rechtspositie, onderhandelen met de wederpartij of het voeren van een procedure bij de rechter (kantonrechter of bestuursrechter)

Heb je te maken met een dreigende rechtszaak of wil je bezwaar of beroep indienen tegen een besluit? Dan kun je gebruikmaken van onze diensten! In veel gevallen zal dan het onderstaande stappenplan worden gevolgd.

  1. Beoordeling rechtspositie (€ 395,-)

Nadat je een aanvraag voor informatie of een bestelling en betaling (iDEAL) hebt gedaan, neemt een van onze juristen zo snel mogelijk contact met je op om de aanvraag of bestelling te bevestigen. Er zal een intakegesprek (telefonisch of via Skype) worden ingepland en de jurist zal je vragen alle relevante documenten op te sturen. Het is belangrijk dat je deze documenten zo snel mogelijk opstuurt. Binnen vijf werkdagen zal dan een advies met jouw rechtspositie worden opgeleverd. Hierna kunnen eventuele vervolgafspraken worden gemaakt; bijvoorbeeld het starten van een onderhandeling door middel van het verzenden van een brief (ingebrekestelling).

 

  1. Onderhandelen (€ 595,-)

Nadat duidelijk is wat je rechtspositie is, kan jouw jurist contact opnemen met de wederpartij en voor je onderhandelen. Jouw rechtspositiebeoordeling is hiervoor de basis. Aan de hand daarvan en in overleg met jou wordt een brief, zoals een ingebrekestelling of onderhandelingsvoorstel, opgesteld. Jouw jurist onderhandelt vervolgens schriftelijk en telefonisch met de wederpartij. Bij dit product zijn drie onderhandelingsrondes inbegrepen. Als er uitzicht bestaat op een akkoord, zal de jurist een vaststellingsovereenkomst voorbereiden. Als er geen uitzicht bestaat op een akkoord, zal je wellicht moeten procederen.

 

  1. Procederen (€ 1.495,-)

Als het succesvol afronden van de onderhandeling niet mogelijk blijkt, zal een procedure opgestart kunnen worden (eiser). In sommige gevallen heb je een brief gehad dat je als gedaagde in een procedure moet verschijnen.

Jouw jurist zal hierbij een dagvaarding, beroepschirft of conclusie van antwoord opstellen, aan de hand van de door jou aan te leveren stukken. De basis hiervan ligt in de beoordeling rechtspositie en / of het onderhandelingsresultaat.

De dagvaarding zal door de deurwaarder worden betekend en bij de rechter worden aangebracht. De wederpartij krijgt dan de gelegenheid om (schriftelijk) te reageren, soms met een tegenvordering. In de meeste gevallen zal er een zitting komen, waar jouw jurist bij aanwezig is. Daarna wijst de rechter een vonnis en wordt de zaak afgerond. Als je het niet eens bent met de uitslag van het vonnis, kun je meestal in hoger beroep gaan.

Ook kan de rechter bepalen dat bijvoorbeeld een aanvullend getuigenverhoor nodig is en er nog geen vonnis komt; deze extra proceshandeling valt in beginsel buiten de vaste prijs, maar Goedkopejurist.nl zal je hiervoor een passend voorstel kunnen doen (vanaf € 295 per proceshandeling).

In het geval van een procedure zijn er bijkomende kosten, of kunnen deze ontstaan, die door jou als klant moeten worden betaald, zoals deurwaarderskosten, griffierechten, mogelijke proceskostenveroordeling, deskundigenberichten, reiskosten en deponeringskosten. Deze kosten zullen we voor jouw zaak zoveel mogelijk inzichtelijk maken.

Meer informatie over wat je van ons precies kunt verwachten staat beschreven in onze algemene voorwaarden en product voorwaarden.

Opgericht in 2014

Al sinds 2014 staan wij onze cliënten met veel plezier en daadkracht bij. Inmiddels hebben wij een groot en tevreden klantenbestand opgebouwd waar wij u graag in contact willen brengen met referenties.


Net even anders

Door onze online-first aanpak kunnen wij u goedkoper en efficiënter van dienst zijn. Dit spaart enerzijds uw portemonnee, maar goed niet ten koste van de kwaliteit die geleverd wordt.

Team van gespecialiseerde juristen

Onze juristen zijn gespecialiseerd en constant in opleiding om de laatste ontwikkelingen in het juridische speelveld bij te houden. Hiervoor worden diverse cursussen en opleidingen gevolgd om u de kwaliteit te kunnen leveren die u verdiend.

Een referentie spreken?

Video impressie