Over ons - Goedkopejurist.nl

Over Goedkopejurist.nl

Welkom bij Goedkopejurist.nl

mr. Frans Langerak

+31 (0) 172 744 721


Mijn naam is mr. Frans Langerak, ik ben oprichter van Goedkopejurist.nl. Onze missie is het bijstaan van particulieren en ondernemers met hoogwaardige juridische dienstverlening tegen een eerlijke prijs.

Wij hopen ook u bij te mogen staan als cliënt! Heeft u een vraag, stel hem aan mij en ik beantwoord uw vraag graag.

“Motto’s leveren geen nieuwe zaken op, successen wel.”


Aangesloten bij:

5VAR-127x70

Heldere tarieven

Goedkopejurist.nl is een dynamisch en ambitieus juridisch advieskantoor. Wij bieden juridische bijstand aan zowel particulieren als ondernemers. Bij ons werken alleen WO-geschoolde juristen, die regelmatig bijscholingscursussen volgen om hun kennis nog verder te verdiepen.

Voor ons van Goedkopejurist.nl is elke cliënt even belangrijk. Of u nu elke week met ons zaken doet, of ons eenmalig inschakelt voor het opstellen, controleren of aanpassen van uw algemene voorwaarden of contract, of het voeren van een procedure; wij hanteren voor elke cliënt een persoonlijke aanpak. U als cliënt wordt niet door secretaresses te woord gestaan, maar altijd door één van onze juristen. Naast deze persoonlijke aanpak bieden wij ook uitstekende aftersales. Heeft u naar aanleiding van een door ons gevoerde procedure of een opgesteld contract nog vragen of wenst u bepaalde zaken aangepast te hebben? Vaak rekenen wij hier niets voor!

Bij Goedkopejurist.nl hanteren wij heldere tarieven. Naast onze persoonlijke aanpak, focussen wij ook sterk op online dienstverlening. Voor veel zaken hoeft u immers niet langs te komen op kantoor, deze kunnen prima per email of telefonisch worden afgehandeld. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden. Voor veel zaken hanteren wij pakketprijzen; vaste tarieven zodat u van tevoren weet hoeveel u moet betalen!  Vele cliënten hebben wij inmiddels de weg naar ons kantoor kunnen vinden. Hopelijk mogen wij ook ú binnenkort als cliënt van ons kantoor welkom heten.